Facebook    


USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

1. Voiko laitteesta saada käytön aikana sähköiskun?
Ei voi. Laite on turvallinen käyttää ja laitteen mukana tulevien käyttöohjeiden mukaisesti laitetta käytettäessä on laitteesta mahdotonta saada sähköiskua. Kaikki laitteet ovat myös CE-hyväksyttyjä, eli laite on testattu ja todettu turvalliseksi käyttää.

2. Voiko laitetta käyttää myös lapset?
Laite on tarkoitettu yli 10-vuotiaille. Yleensä kehoon alkaa kertymään enemmän kuona-aineita vasta teini-iän jälkeen joten laitteen käyttö nuorille lapsille ei ole tarpeellista.

3. Voiko laitetta käyttää myös vanhukset?
Kyllä voi. Laitteen käytölle ei valmistajan mukaan ole mitään yläikärajaa. Laitetta ei kuitenkaan saa käyttää jos hoidettavalle on tehty esim. elinsiirto tai jos hoidettavalla henkilöllä on jatkuva lääkärin määräämä lääkitys (esim. sydänkohtauksen tai korkean verenpaineen takia). Laite poistaa kehosta mm. lääkkeen jäämiä ja näin ollen lääkityksen teho saattaa heikentyä. Hoidettavalla ei saa myöskään olla esim. elektronisesti toimivaa sydämen tahdistinta. Lue tästä lisää kenelle hoidot sopivat ja mitä hyötyjä laitteen käytöllä on saavutettu.

4. Onko muita sairauksia tai tiloja jolloin laitteen käyttöä ei suositella?
Laitetta ei tule käyttää, jos hoidettavalla ihmisellä on sydämentahdistin, jokin vakava sairaus (syöpä, maksa- tai munuaisvaurio, jne.) tai laskimotukkeumia. Korkean kuumeen sekä raskauden tai imetyksen aikana laitetta ei myöskään suositella käytettäväksi.

5. Täytyykö lymfalaitetta huollattaa tai kalibroida?
Ei tarvitse. Laite kalibroi itse itsensä aina laitetta käynnistettäessa. Ja lymfalaitteessa ainoat kuluvat osat ovat induktorit, jotka asetetaan veteen. Induktorit kestävät keskimäärin 40-50 käyttökertaa, riippuen mm. hoitoveden kovuudesta ja uusia induktoreita saa meiltä tilattua aina tarpeen vaatiessa.

6. Paljonko lymfalaitteella tehtävät hoidot maksavat?
Hoitojen hinnat hieman vaihtelevat hoitopaikan mukaan, mutta hinnat ovat hoidoille yleensä noin 45-55 euroa/kerta. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme hoitojen määräksi noin kymmentä hoitoa per hoitojakso. Ja jokaisen hoidon välillä tulisi olla vähintään 2-3 päivää.


Etkö löytänyt kysymykseesi vastausta tältä sivulta?
Ota yhteyttä meihin ja kysy laitteesta lisää.