Facebook    


MITÄ LYMFA TARKOITTAA?

Lymfa eli imuneste on imusuonistossa kiertävä neste ja lymfajärjestelmä on järjestelmä joka huolehtii tämän nesteen säätelystä ja näin ollen ylläpitää terveyttä. Heikentynyt lymfakierto lisää mm. selluliitin kehittymistä ja se aiheuttaa myös monia pienempiä, jokapäiväisiä ongelmia, kuten turvotuksen tunnetta jaloissa jne. Hoitamattomana heikentynyt lymfakierto voi aiheuttaa vakavia ja pitkäaikaisiakin terveydellisiä ongelmia. Lue lisää lymfasta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Lymfa

MIKÄ ON LYMFALAITE JA MITEN SE TOIMII?

Lymfalaite on laite jonka avulla kehoon ajetaan pieni määrä sähköä vilkastuttamaan kehon lymfanesteen kiertoa. Tällöin saadaan mm. estettyä imunesteen pakkautuminen kudoksiin tai vaihtoehtoisesti jo pakkautunut imuneste liikkeelle.

Sähkö siirretään rannekkeen ja jalka-altaassa olevan induktorin, sekä suola-vesiliuoksen (elektrolyysin) avulla kehoon hyväksikäyttäen kehon omia molekyylejä (anionivirtauksia). Anionit (sähkövirta) johdetaan solujen väliin irroittamaan kuonaa ja siirtämään se lymfakiertoon.

Lymfakierrossa neste kiertää imusuonistossa vähintään yhden imusolmukkeen läpi, jonka imusolut sitovat ja tuhoavat lymfanesteessä kiertävät mikrobit ja muut kuona-aineet.

Lisäksi hoidettavan niin halutessa, hänelle voidaan laittaa myös lämpövyöt jotka lämmittävät kehoa infrapunan avulla. Näin saadaan lisättyä lymfakierron tehoa ja aineenvaihdunnan vauhtia.

Hoidot kestävät keskimäärin 30 minuuttia ja ovat täysin kivuttomia.<< Takaisin edelliselle sivulle pääset tästä